Vrijwilligerscoördinatie
Werving en coördinatie van vrijwilligers voor evenementen

Vrijwillige inzet vraagt een goede planning en zorgvuldige projectleiding. Allesplanner werft, informeert, brieft, plant en motiveert vrijwilligers. In de voorbereiding van een evenement regelt Allesplanner informatiebijeenkomsten en training. Belangrijk bij alle projecten is dat het ook voor de vrijwilligers zelf een leuke ervaring is!

Allesplanner heeft veel ervaring met vrijwilligerscoördinatie en werkte o.a. voor de volgende evenementen: Sonsbeek 2016, Biennale Gelderland 2016, State of Fashion 2018 en sonsbeek2020

Netwerk
Allesplanner heeft een groot netwerk van enthousiaste vrijwilligers in Arnhem en omstreken.
Contact
Schrijf je hier in voor de Allesplanner nieuwsbrief als je op de hoogte wilt worden gehouden van leuke nieuwe vrijwilligersprojecten waar Allesplanner voor werft!
KLIK HIER voor Aanmelding Allesplanner nieuwsbrief
Hulp nodig bij het vinden van gemotiveerde vrijwilligers?
Musis Arnhem ’17-’18
Coördinatie van rondleiders

Musis Arnhem heeft een nieuwe concertzaal, een prachtig ontwerp van Van Dongen-Koschuch architecten. De concertzaal is uniek in Nederland: met een glazen achterwand van 10 bij 16 meter die opengezet kan worden en met veel aandacht voor akoestiek waardoor de zaal geschikt is voor zowel klassieke muziek als popmuziek.

Allesplanner zorgt voor professionele rondleiders die de geïnteresseerde bezoekers informatie geven over het bijzondere gebouw en de architectuur.

Roosteren, briefen en plannen: een echte Allesplanner-klus. In mei 2017 is de opening van de nieuwe concertzaal, en in januari 2018 is het hele gerestaureerde gebouw inclusief de Muzenzaal geopend door Koningin Maxima. De rondleiders verzorgen in ’17 en ’18 groepsrondleidingen: zowel openbaar (gratis rondleidingen aan publiek) als privé rondleidingen aan bedrijven en groepen.

Allesplanner werkte aan Biënnale Gelderland ’16 mee als vrijwilligerscoördinator, in opdracht van Museum Arnhem en in samenwerking met Stichting Plaatsmaken. De ruim 60 vrijwilligers ontvingen de bezoekers op zo’n 15 locaties in het centrum van Arnhem. Allesplanner coördineerde de inzet van de vrijwilligers voor dit project.