Reisproducent en Tourleader
Tourleader voor wandel- en fotografiereizen

In 2022 werkt Allesplanner een maand als tourleader in Colombia, in samenwerking met lokale gidsen: Julio, Lina, Alberto, Manuel, Martin en Awad

Allesplanner heeft meer dan 10 jaar ervaring als tourleader van groepsreizen voor o.a. SNP natuurreizen en Avila Reizen. Ook in dit werk is plannen en organiseren belangrijk, naast het zorgen voor een goede sfeer in de groep en het improviseren bij onverwachte situaties.

Ook werkt Allesplanner als reisproducent, o.a. voor Volkskrant topfotograaf Raymond Rutting http://www.raymondrutting.com. Fotograaf Raymond Rutting geeft op fotogenieke locaties workshops reisfotografie aan zowel groepen als individuele (hobby) fotografen, en Allesplanner regelt voor deze fotografiereizen het programma, de locaties en alle logistieke zaken tijdens de reis. Bestemmingen waren o.a.: Turkije (Istanbul en Cappadocië), IJsland, Portugal, Spanje (Andalusië) en de Azoren.

Allesplanner stelt als reisproducent in overleg met de fotograaf het programma samen, regelt accommodaties en vervoer, beheert het budget en zorgt voor unieke fotografie-locaties.

Aan het werk in IJsland (foto: Raymond Rutting)
Aan het werk in Portugal (foto: Job de Hoop)
Met fotograaf Raymond Rutting op fotolocatie in Granada, Andalusië (foto: John Valster)
Als reisleider aan het werk op Madeira
Hulp nodig bij het organiseren van een reis of het vinden van bijzondere (foto) lokaties?