Werkplekcoaching
Concrete hulp om je werk handiger te organiseren, slimmer te plannen en prioriteiten te bepalen.

Heb jij te maken met  tijdgebrek ? Wil jij  overzicht in je werk, meer  structuur, en daarmee meer plezier in je werkdag?
Leer hoe jij ‘de baas’ wordt over alle informatie, prikkels, taken en interrupties in jouw werk!

Naast het werken in projecten train ik ook ondernemers of medewerkers die zelf moeite hebben met het houden van overzicht in hun werk. Uit eigen ervaring weet ik welke time-management en efficiency technieken werken en help ik graag anderen met mijn kennis.

Ik bied advies en praktische hulp om je werk handiger te organiseren, slimmer te plannen en prioriteiten te stellen. Allesplanner helpt door coaching-on-the-job. Werkplekcoaching is voor Allesplanner maatwerk: in overleg bepalen we wat er nodig is.

Als werkplektrainer werkt Allesplanner ook samen met Esther Braat van Office Rescue.

Traject
Een traject bestaat uit een inventarisatie, een inhoudelijke intake, gemiddeld 4 sessies en een evaluatie.
Plannen
Plannen: wil je beter leren plannen? Allesplanner biedt hulp!
Hulp nodig bij het organiseren en structureren van je werk?

Reacties van klanten:

De vier sessies met Carolijn hebben mij enorm geholpen in het (her)ontdekken van mijn talenten. De verdiepende gesprekken hebben tot meerdere heldere inzichten geleid waaruit handvatten zijn voortgekomen die mij steeds meer overzicht en rust geven. Het was af en toe even zoeken met elkaar maar de aangebrachte structuur zorgt voor meer zelfvertrouwen, plezier en werkgeluk. Carolijn heeft op mij een zeer oprechte indruk achtergelaten. Ik had het volste vertrouwen in haar en het was erg prettig om samen dit vraagstuk aan te pakken.

============================================================================================================================

Het traject heeft mij rust, weer inzicht én overzicht  in mijn werkzaamheden gegeven. Ik ben Carolijn dankbaar voor de hulp en heldere uitleg die zij mij gegeven heeft.