Reisproducent en Tourmanager
Tourmanager voor wandel- en fotografiereizen

Allesplanner heeft ruim 10 jaar ervaring als tourmanager van groepsreizen voor o.a. SNP natuurreizen. Ook in dit werk is plannen en organiseren belangrijk, naast het zorgen voor een goede sfeer in de groep en het improviseren bij onverwachte situaties.

Ook werkt Allesplanner als reisproducent, o.a. voor Volkskrant topfotograaf Raymond Rutting http://www.raymondrutting.com. Fotograaf Raymond Rutting geeft op fotogenieke locaties workshops reisfotografie aan zowel groepen als individuele (hobby) fotografen, en Allesplanner regelt voor deze fotografiereizen het programma, de locaties en alle logistieke zaken tijdens de reis. Bestemmingen waren o.a.: Turkije (Istanbul en Cappadocië), IJsland, Portugal, Spanje (Andalusië) en de Azoren.

Allesplanner stelt als reisproducent in overleg met de fotograaf het programma samen, regelt accomodaties en vervoer (binnen budget) en zorgt voor unieke toevoegingen qua fotografie-locaties. Een hulpmiddel om zo’n reis vooraf goed te plannen is voor Allesplanner een planningsschema met de verschillende locaties en activiteiten.

In 2019 staan voor Allesplanner reizen in de planning als tourmanager naar onder andere Portugal, de Azoren en Spanje voor SNP reizen en Panama & Curaçao voor Avila reizen.

 

Aan het werk in IJsland (foto: Raymond Rutting)


Aan het werk in Portugal (foto: Job de Hoop)

 

Met fotograaf Raymond Rutting op fotolocatie in Granada, Andalusië (foto: John Valster)

Hulp nodig bij het organiseren van een reis of het vinden van bijzondere (foto) lokaties?