Innovate Arnhem
Productie opening

Voor het Innovatiefestival van Arnhem produceerde Allesplanner de openingsavond voor genodigden. Het is dé avond waar innovatieve ondernemers, overheden, hogescholen, jonge innovatoren en creatieven elkaar tegenkomen bij een bijzonder programma. In oktober 2017 vond de openingsavond plaats op een bijzondere lokatie: het mooie pand van Alliander in Arnhem, en in oktober 2018 bij Perplex op het Willemsplein in Arnhem.

Allesplanner zorgde voor een soepel lopende avond in een prettige sfeer, waar zo’n 300 gasten luisterden naar interessante sprekers. Innovate 2017 werd geopend door burgemeester Marcouch van Arnhem, en Innovate 2018 werd afgesloten met een spetterend optreden van Symphony of Fire.

In 2019 zal de opening van Innovate plaatsvinden in de Eusebiuskerk, in een event met The Economic Board, met zo’n 450 gasten.

Allesplanner regelde: de uitnodiging/ gastenlijst/ techniek/ catering/ zaalopstelling/ ontvangst gasten/ afspraken met sprekers/ verzamelen beeldmateriaal sprekers/ draaiboek etc.

Tevens werkte Allesplanner als floormanager en deelproducent op de Publieksdagen van Innovate 2017 en 2018.

Zie hieronder de toffe aftermovie van Innovate 2018!