ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten
Diverse functies, o.a. Projectcoördinator Modelectoraat en (interim) coördinator voor verschillende Master opleidingen

Sinds 2014 werkt Allesplanner met regelmaat voor verschillende afdelingen van ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten, in Arnhem.

In 2019 coördineert Allesplanner het proces van de accreditatie van Master Fashion Strategy. Ook werkt Allesplanner sinds 2019 als Projectcoördinator voor het modelectoraat van ArtEZ: https://www.artez.nl/lectoraat-mode

In augustus 2019 helpt Allesplanner, net als in 2018 met het organiseren van de Welcome Days: een speciale introductie en welkom van de vele nieuwe internationale Bachelor én Master studenten van ArtEZ in Arnhem. Allesplanner organiseert het stadsprogramma, waarbij de studenten kennis maken met verschillende interessante culturele organisaties in Arnhem en leuke plekken leren kennen.

Zie voor de aftermovie van 2018: https://www.youtube.com/watch?v=gmCU5GwE_1w

In 2018 werkte Allesplanner tijdelijk als coördinator voor iMAE (international Masters Artist-Educator) én voor Master Fashion Design. Ook heeft Allesplanner in 2018 het onderwijsbureau van Master Fashion Strategy ondersteunt.

Als coördinator zorgde Allesplanner onder andere voor de planning en logistieke organisatie van onderwijs, workshops en presentaties van studenten. Ook het maken van roosters en afspraken maken met (gast) docenten en het plannen en regelen van examens en beoordelingen organiseerde Allesplanner. Ook financiën en het regelen van de logistiek rondom het curriculum zijn zaken die Allesplanner heeft georganiseerd.

 

Design: Hee Kim Photography: JW Kaldenbach Location: Atelier Néerlandais Paris

Kan ik jou tijdelijk als coördinator ondersteunen?