ArtEZ University of the Arts
Diverse functies, o.a. Projectcoördinator Modelectoraat en (interim) coördinator voor verschillende Master opleidingen

Sinds 2014 werkt Allesplanner regelmatig voor verschillende afdelingen van ArtEZ, University of the Arts, in Arnhem.

In 2019 coördineert Allesplanner het proces van de accreditatie van Master Fashion Strategy en ondersteunt het onderwijsbureau van Master Fashion Design.

Ook werkt Allesplanner sinds 2019 als Projectcoördinator voor het modelectoraat van ArtEZ: https://www.artez.nl/lectoraat-mode.

In augustus 2019 helpt Allesplanner, net als in 2018, met het organiseren van de Welcome Days: een speciale introductie en welkom van de ca. 100 nieuwe internationale Bachelor én Master studenten van ArtEZ in Arnhem, met zo’n 35 verschillende nationaliteiten. Allesplanner organiseert het stadsprogramma, waarbij de studenten kennis maken met verschillende interessante culturele organisaties in Arnhem, met de stad Arnhem en met andere nieuwe studenten.

Diner met alle 100 nieuwe internationale ArtEZ studenten bij Bar De Groen in Arnhem:

Zie voor de aftermovie van 2018: https://www.youtube.com/watch?v=gmCU5GwE_1w

In 2018 werkte Allesplanner tijdelijk als coördinator voor iMAE (international Masters Artist-Educator) én voor Master Fashion Design. Ook heeft Allesplanner in 2018 het onderwijsbureau van Master Fashion Strategy ondersteunt.

Als coördinator zorgde Allesplanner onder andere voor de planning en logistieke organisatie van onderwijs, workshops en presentaties van studenten. Ook het maken van roosters en afspraken maken met (gast) docenten en het plannen en regelen van examens en beoordelingen organiseerde Allesplanner. Ook financiën en het regelen van de logistiek rondom het curriculum zijn zaken die Allesplanner heeft georganiseerd.

 

Design: Hee Kim Photography: JW Kaldenbach Location: Atelier Néerlandais Paris

Kan ik jouw organisatie tijdelijk als coördinator ondersteunen?